Bron: Voorneatletiek.com

Het jaar is goed begonnen bij Voorne Atletiek. Begin van het jaar deden René Tijl, Rodney O’Driscoll, Harry van den Band en Eric van Buuren mee aan de 4x 200 meter estafette tijdens een indoorwedstrijd in Dortmund, Duitsland.

Sinds juli afgelopen jaar trainen deze sprinters bij de sprintgroep Masters en de resultaten mogen er nu al zijn. In de categorie, mannen 35+, liepen ze een goede race. Alle wissels verliepen vlekkeloos waardoor hun tijd, 1.45.58 goed was voor een Nederlands record in deze categorie. Niet eerder waren 4 mannen van één vereniging op deze afstand zo snel. De huldiging van de recordhouders vond plaats in de kantine van Voorne Atletiek. Door de trainer, Robin Roelink, werd een inleidende toespraak gehouden waarna een groot applaus, felicitaties en een “record”-taart door de atleten in ontvangst werden genomen.

Op 13 en 14 februari gaan atleten van Voorne Atletiek deelnemen aan Nederlandse Kampioenschappen Indoor Masters in Apeldoorn. Hopelijk worden daar ook goede prestaties neergezet.