Waarom sta ik er niet tussen?

Voor het omzetten van de masters uitslagen zoals die – in verschillende bestandsformaten – door de diverse wedstrijdsecretariaten worden aangeleverd bij de Atletiekunie naar een gestandaardiseerd bestandsformaat geschikt voor opname in de wereldwijde ranglijsten database van John Seto (template) is met ingang van 25-3-2015 een virtuele Werkgroep Ranglijsten Masters op Facebook in het leven geroepen.

Wil je ook je steentje bijdragen aan dit tijdrovende karwei, meld je dan als vrijwilliger aan bij de werkgroep. Als wedstrijdsecretaris kun je de werkgroep ook enorm ontlasten door de genoemde complicaties in de roadmap weg te nemen bij het aanleveren van de export uit het uitslagenverwerkingsprogramma.

Een overzicht van de uitslagen die in verwerking of reeds verwerkt zijn kun je hier vinden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste importresultaten in de internationale database, meld je dan aan voor de Facebookpagina of nieuwsletter van John Seto. Oude nieuwsbrieven kun je hier vinden.

Overigens hebben we uit betrouwbare bron vernomen dat de Atletiekunie ook hard werkt aan het standaardiseren van de wedstrijduitslagen en automatiseren van de ranglijsten, zodat de handmatige arbeid om de ranglijsten actueel te houden hopelijk binnenkort tot het verleden behoort. Tot die tijd is ieders hulp van harte welkom.