Over ons

Deze website is (op veler verzoek) na een afwezigheid van 7 jaar weer in het leven geroepen om de her en der beschikbare informatie m.b.t. de masteratletiek bijeen te brengen.

De site draait op vrijwilligers dus je bijdrage is van harte welkom.

Lees hier hoe je je als auteur/verslaggever kunt aanmelden en hier hoe je een bijdrage kunt leveren aan het actueel houden van de online ranglijsten.

3 Reacties

 1. Cees Stolwijk zegt:

  Redactie,
  is het mogelijk om op deze site ook publiciteit te maken voor de NK-masters in Amersfoort, georganiseerd door Altis. We willen er een groot evenement van maken. De master atletiek moet dit jaar extra op de kaart worden gezet en dat kan alleen door een grote deelname in alle categorieën.
  Met z’n allen kunnen we het de master atletiek een flinke push geven.
  met groeten,
  Cees

 2. Hoi Cees,

  Sorry, ik zie dit berichtje nu pas tussen alle spamreacties.
  Uiteraard is het mogelijk hier publiciteit te maken. Ik kan zelfs een account voor je aanmaken op de site zodat je zelf artikelen kunt aanleveren ter publicatie.

  De site is nl. bedoeld voor en door alle master atleten.

  Met vriendelijke groet,

  Denise van der Linden-Morris

 3. Marcel Scholten zegt:

  Hallo Denise,

  Op jullie stie een kort verslag van de NK Masters. Prachtig toernooi weer, dit keer bij mijn thuisclub Altis. Even een kleine correctie bij het onderschrift van een van de foto’s. Op een van de foto’s, die van een finish van Juul Action en mij (M60) staat Cees Stolwijk. Ben erg trots op mijn clubgenoot Cees en zijn prestaties, maar ik ben het die finisht en daar Nederlands kampioen word op de 60 meter.

  Met hartelijke groet,
  Marcel Scholten

Geef een reactie